Kampanjoiden viralliset

Säännöt

JÄRJESTÄJÄT

Ravintorengas Oy
Kuusistontie 3
29810 Siikainen

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Osallistua voi vain kerran.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja on voimassa 14.-20.12.2016.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistutaan Facebookissa kommentoimalla Ravintorengas Oy:n 14.12.2016. julkaisemia Karin havupuu-uutejuoman käyttäjäkertomuksia.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 3 laatikkoa Karin havupuu-uutejuomaa:

Yksi laatikko sisältää:
20kpl  600ml Karin havupuu-uutejuoma pulloa

Voittajat arvotaan 20.12.2016. Voittajalle ilmoitetaan vastaamalla hänen laittamaansa kommenttiin. Palkinto postitetaan voittajalle hänen ilmoittamaansa osoitteeseen.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Ravintorengas Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat Ravintorengas Oy:n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Ravintorengas Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Ravintorengas Oy:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Ravintorengas Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Ravintorengas Oy:stä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Ravintorengas Oy:llä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Ravintorengas Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.  Muutoksista ilmoitetaan Ravintorengas Oy:n Facebook-sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Ravintorengas Oy:n käyttöön, etkä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

 

Seuraa Ravintorengasta ja Karin havupuu-uutejuomaa