Karin Havupuu-uutejuomaan ei tarvitse uskoa...

Se toimii sittenkin!

Juoman avulla kehon puolustusmekanismi korjaa itse itseään. Kansanparantajat olivat aikoinaan maassamme arvostettuja kansan palvelijoita. Heidän puoleensa käännyttiin kivuissa ja kolotuksissa. Kari Herttuan kehittämä havupuu-uutejuoma syntyi jatkumona kansanperinteen säilymiseksi.

Tutustu Karin Havupuu-uutejuoman käyttäjien uskomattomiin kertomuksiin!

Vuosien mittaan useat Havupuu-uutejuoman käyttäjät ovat halunneet kertoa omista kokemuksistaan juoman vaikuttavuudesta heidän omaan terveyteensä.

Mukana myös maailmanmestari Esa ”Essi” Keskisen oma käyttäjäkertomus.

Ravintorengas ja Karin Havupuu-uutejuoma 40 vuotta!

Karin Havupuu-uutejuoman valmistus on aloitettu Siikaisissa 1976 ja yritys Ravintorengas Oy (alussa Kommandiittiyhtiö Terveysrengas) on perustettu 21.5.1975.

Harva yritys elää nykypäivänä edes kymmentä vuotta puhumattakaan 40 vuodesta.

Luomu

Karin Havupuu-uutejuomaa on aina tehty vain ja ainoastaan puhtaista suomalaisista raaka-aineista. Luomu-sertifikaatti tuotteelle myönnettin vuonna 2012.

Kotimaisuus

Karin Havupuu-uutejuoma sisältää pelkästään kotimaisia raaka-aineita ja tuotetta on aina tehty keskellä maaseutua Siikaisten kunnassa ja kotimaisin työvoimin.

Arvostus

Karin Havupuu-uutejuoma sai vuonna 2003 ensimmäisen kerran Vuoden luontaiselintarvike Suomessa -kunniamerkin. Tuolloin emme arvanneet, että tälle kunniamerkille tulisi vielä jatkoa…

Ainutlaatuisuus

Vuonna 2010 Karin Havupuu-uutejuoma palkittiin toistamiseen vuoden luontaiselintarvikkeena, nousten näin ainoaksi luontaiselintarvikkeeksi, jolle on myönnetty tämä kunniamerkki kahteen kertaan.